Onze oplossingen

Analysepakket

Problemen met het binnenklimaat?

In plaats van een totale vochtoplossing te kopen, kunt u met de installatie van vochtsensoren door het hele gebouw kiezen voor Brunata‘s slimme analysepakket, ook wel Visual Mobile – Binnenklimaat, genaamd. Dit is een testapparaat dat de mogelijkheid biedt om het binnenklimaat te bewaken op een gewenste locatie voor een bepaalde periode.

Het analysepakket heeft temperatuur- en hygrometers en wordt geleverd met een zendende eenheid, die zeven dagen per week data verzendt en ontvangt. En alle gegevens zijn natuurlijk online beschikbaar.

Het analysepakket kan worden gebruikt door meerdere doelgroepen. Wanneer u als administrateur het concept zou willen testen alvorens te investeren in een complete oplossing, kan het analysepakket worden gebruikt, want het is geschikt voor het leveren van een overzicht wanneer het vermoeden van problemen met het binnenklimaat bestaat:

  • De meters van het analysepakket kunnen gebruikt worden op plaatsen waar sprake is van verdenking van vocht en een slecht binnenklimaat – bijvoorbeeld als bewoners klagen over de hoge luchtvochtigheid. Het kan daarom worden gebruikt om vochtschade en schimmel op te sporen om een gezond gebouw te houden.

Het analysepakket kan ook worden gebruikt wanneer u als energie-adviseur en ondernemer graag bewijs zou willen verzamelen over de toestand van het gebouw – vooral tijdens renovatieprojecten:

  • De meters van het analysepakket kunnen worden gebruikt voor het meten en visualiseren van de staat van het gebouw voor, tijdens en na de renovatie.