Wij helpen u om uw verbruik en dat van het gebouw te verminderen

Brunata's oplossingen zijn verdeeld in twee business area's, verbruiksgegevens en gebouwgegevens.

Oplossingen voor problemen in verband met verbruiksgegevens zijn bedoeld om het verbruik van water, warmte en elektriciteit toe te lichten – dit vermindert het verbruik tot 40%. Gebouwgegevens maken het binnenklimaat en verborgen energiegegevens zichtbaar. Dit helpt om een ​​goed binnenklimaat te creëren en zorgt voor een optimaal gebruik van het totale energieverbruik van het gebouw – dit kan het energieverbruik nog eens 10% verminderen.

Leer meer over Accounting

Uw zekere manier naar exacte afrekeningen

Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare meting en verdeling van het energieverbruik, en maken en leveren stipt de afrekeningen. We verzamelen uw verbruiksgegevens en stellen statistieken samen over hoeveel water, warmte en elektriciteit u hebt verbruikt. Uw administrateur is verantwoordelijk voor het innen van betalingen voor uw verbruik en voor het beheren van uw vorderingen en schulden, dat wil zeggen, als uw verbruik niet overeenkomt met wat u vooruit hebt betaald.

Een goed opgestelde afrekening zorgt ervoor dat alle kosten voor het gebouw eerlijk worden verdeeld tussen elke huurder. Brunata zorgt er dus voor dat u alleen voor uw eigen verbruik betaalt – en niet dat van uw buurman.

Leer meer over Oplossingen / Services

De juiste gegevens voor individuele behoeften

We zijn er trots op dat wij verbruiks- en gebouwgegevens transparanter en inzichtelijker maken voor onze klanten.

Dit doen wij door het aanbieden van op afstand uitleesbare meters van hoge kwaliteit, die een correcte meting garanderen – De aflezing vindt plaats zonder de noodzaak tot toegang in de flat van de bewoner. Zichtbaarheid wordt mogelijk gemaakt door onze afrekeningen en online oplossingen, die de bewaking van het verbruik via grafische displays en grafieken mogelijk maken. 

Met inzicht in uw eigen verbruik kunt u controleren hoeveel water, warmte en elektriciteit wordt verbruikt – en kunt u een meer duurzaam gedrag aannemen, wat gunstig is voor zowel uw afrekening als het milieu.

Leer meer over Online dienst

Digitale oplossingen die een overzicht bieden

Online services

Wij bieden verschillende online diensten aan die inzicht geven in verbruik en gebouwgegevens. Het is bewezen dat consumenteninzichten bewoners aanmoedigen om duurzaam gedrag te ontwikkelen. 

Met onze digitale oplossingen is het mogelijk voor onze klanten om bijvoorbeeld, consumptie en binnenklimaat te bewaken. Ze zijn ontworpen voor particuliere huurders, administrateurs, verwarmingstechnici, energie-adviseurs en dergelijke.

Leer meer over CSR

Creëer een groenere wereld samen met Brunata

Read more

Bij Brunata hebben we altijd initiatieven gesteund die een positieve invloed hebben op klimaatbeheersing en energie-efficiëntie.

Wij streven ernaar om nuttige oplossingen van het bedrijf aan zowel consumenten als de samenleving aan te bieden op het gebied van optimalisatie van middelen en milieutechnische verbeteringen. Zo blijkt bijvoorbeeld uit onze gegevens dat wanneer u kiest voor individuele metingen en inzichten voor in het bijzonder water en warmteverbruik, u uw verbruik kunt verminderen met 10-40% in vergelijking met het niveau van het gebouw.

Dit is slechts een onderdeel van de inspanningen van Brunata om een ​​milieuvriendelijke wereld te creëren.

Leer meer over Geschiedenis

Wij onderhouden al meters sinds 1917

Lees meer

Wij zijn een Deens familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van oplossingen die het energieverbruik van woningen en gebouwen optimaliseren en verminderen. Vandaag de dag zijn al onze meters in staat tot afstanduitlezing en we hebben een breed scala aan verschillende oplossingen voor energie-informatie, die worden verkocht in meer dan 15 landen.

Het is onze missie om oplossingen aan te bieden die het mogelijk maken voor onze klanten om de energiebronnen van het gebouw optimaal te gebruiken en zo bij te dragen aan een groenere wereld.