Carrière & vacatures

Onze werknemers

We zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat onze medewerkers zeer tevreden zijn. Lees hieronder de uitspraken van onze medewerkers over werken bij Brunata.

tina

"Bij Brunata is het mogelijk om jezelf uit te dagen. Ik ben werkzaam als Account Manager op de afdeling van Brunata in Viby, maar ik doe veel meer dan verkoop. Ik doe de klantenservice, beoordelingen van gebouwen, werk als achterwacht voor onze vele servicemonteurs en nog veel meer. Het meest typerende van mijn werk is dat er geen typische dagen zijn. Ik heb geen twee dagen die hetzelfde zijn, en dat past bij mijn verlangen naar een spannende en steeds uitdagende baan. De beste manier om Brunata te beschrijven: 'de betrokken gemeenschap'. We werken allemaal samen en dat geeft een zeer bijzondere sfeer aan het bedrijf, een die ik nog nergens anders ben tegengekomen."

Emilie Noel Wehnsou 
 Account Manager

Louise

"Als nieuwe werknemer bij de Customer Service van Brunata heb ik een grondige opleiding gekregen over de systemen en producten. En ondanks de grote hoeveelheid werk heb ik nog steeds de mogelijkheid om te leren en mezelf te verbeteren. Het is spannend om met mijn collega's te werken, om de link te zijn tussen de klant en het bedrijf zodat het allemaal op een hoger niveau in elkaar past. Ik ben er trots op om bij Brunata te werken omdat Brunata helpt het milieu te ondersteunen door het verbruik van natuurlijke bronnen te beperken en dat is in overeenstemming met mijn eigen manier van leven."

Louise Havning 
Customer Service Advisor

Kristian

"In de drie jaar dat ik nu bij Brunata werk, heeft het bedrijf een snelle ontwikkeling doorgemaakt en dat is nog steeds aan de gang. Ik denk dat Brunata op een ongelooflijk spannende reis is en ik ben trots op de goede resultaten die het management en de medewerkers hebben neergezet. Het is mijn taak is om voor een concurrerende leveringsketen te zorgen waarin ik mij, samen met het logistieke team, kan richten op de ontwikkeling van leveranciers, productie en distributie aan onze bedrijven. Als directeur richt ik mij ook op de ontwikkeling van mijn medewerkers en zorg ervoor dat ze genieten van hun werk. Bovendien is het een extra dimensie van onze werkzaamheden dat onze producten en diensten duurzaam gedrag bevorderen en zich richten op verbetering van het milieu."

Kristian Voldby Olsen 
Directeur Productie en Logistics

Tino

"Mijn werk bij Brunata is zeer veelzijdig en er is veel variatie in de taken. Elke dag is anders en er zijn altijd nieuwe en spannende uitdagingen. Daarnaast heb ik goede mogelijkheden om mijn eigen werkdag te beïnvloeden en meet te praten over de keuze van IT-oplossingen binnen het bedrijf. De cultuur binnen Brunata is zeer open en het management luistert en doet iets met de gegeven suggesties. Ik denk dus dat ik een positieve bijdrage lever aan de ontwikkeling van het bedrijf en we voldoen zeker aan onze waarde: 'We kunnen, willen en durven'."

Tino Jeppesen 
IT Systeem/Netwerkbeheerder

svetlana

"Mijn werk bij Brunata is erg leuk en divers. Ik zorg er onder andere voor dat de basis aanwezig is voor het ontwikkelen van een goede afrekeningsfactuur – die gebaseerd is op de informatie die we van onze verkopers en de administrateurs ontvangen. Bovendien zorg ik ervoor dat veranderingen binnen een gebouw constant bijgewerkt worden in onze systemen. Het is uitdagend en zeer veelzijdig werk omdat alle gevallen verschillend zijn. Er zijn met name twee dingen die Brunata tot een ongelooflijk goede werkplek maken. Een daarvan is een boeiende job met uitdagingen en de andere zijn goede collega's."

Svetlana Petersen 
Coördinator